Poruka osnivača

Dobrodošli na korporativni sajt SARANTIS GRUPE.

Tokom godina, u našoj ponudi su se našli  visoko kvalitetni proizvodi za svakodnevnu upotrebu, usklađivani sa potrebama potrošača koji su se menjali godinama u skladu sa najnovijim trendovima. Zbog toga su neki od naših proizvoda na vrhu liste kao omiljeni proizvodi potrošača u zemljama gde poslujemo.

Naši zaposleni, svi ljudi koji čine SARANTIS GRUPU, jesu naša pokretačka snaga, a predstavljaju našu najznačajniju investiciju. Zajedno smo postavili visoke ciljeve koje postižemo i ostali smo verni onim vrednostima kompanije koje podstiču dinamičan rast, stalno poboljšanje položaja u međunarodnom okruženju, i najbitnije „familijarnost“ koja nas karakteriše.

Nudimo visok kvalitet proizvoda po pristupačnim cenama, što smo postigli usvajanjem društveno odgovornih principa i ekološki tehnikama proizvodnje, zajedno sa našim fokusom na istraživanja i inovacije – to su ključni principi koji definišu naše brendove i pokrecu naš rast .

Da bi postigli svoje ciljeve, oslanjamo se na poverenje koje smo ostvarili tokom ovih godina sa našim zaposlenima, potrošačim , strateškim partnerima, dobavljačima i akcionarim . Ovo poverenje je pokretačka snaga naše Grupe za budući, kontinuirani i održivi razvoj.

Gregory Sarantis
Chairman of the Board of GR. SARANTIS S.A.
Колачићи су важни за несметано вођење сајта и за побољшање вашег онлине искуства. Кликните на "Прихвати" да бисте наставили или изаберите "Сазнајте више" да бисте видели детаљне описе колачића.
Сазнајте више Прихватите колачиће