Sarantis Beograd d.o.o.

SARANTIS BEOGRAD je osonovana 1997. godine sa sedištem u Beogradu. Osnovna delatnost jeste distribucija sopstvenih kozmetičkih proizvoda i proizvoda za domaćinstvo, kao i brendova internacionalnih kompanija kroz partnerske ugovore.

 

Jedna od aktivnosti kompanije jeste izvoz u Crnu Goru.

 

Tokom 2011. godine SARANTIS GRUPA je kupila srpski brend TOPSTAR. U njegovom portfoliu nalaze se sunđeri, krpe, džogeri, rukavice i drugi artikli iz kategorije domaćinstva. Na ovaj način Sarantis je dodatno ojačao svoju poziciju u kategoriji proizvoda za domaćinstvo na srpskom tržištu.

 

Pored toga, u 2011. godini pokrenut je nov brend Bioten i na taj način kompanija širi svoje poslovanje na kategoriju nege lica i tela.

 

U portfoliu kompanije nalaze se sopstveni kozmetički brendovi STR8, C-THRU, BU, ELODE, ORZENE, CARROTEN i BIOTEN i proizvodi za domaćinstvo brendova FINO, TOPSTAR, CAMEL I TUB.O.FLO, kao i partnerski distributivni program ANTONIO BANDERAS i SHAKIRA.

 

Tokom 2013. godine, kompanija ulazi u kategoriju proizvoda za održavanje veša i tkanina sa novim portfoliom brenda DYLON.

Колачићи су важни за несметано вођење сајта и за побољшање вашег онлине искуства. Кликните на "Прихвати" да бисте наставили или изаберите "Сазнајте више" да бисте видели детаљне описе колачића.
Сазнајте више Прихватите колачиће